800 kcal setiap hari, kekhuatiran kesusutan 0.7 kg-1.4 setiap minggu.

Dengan worths ini anda boleh bermain untuk mengurangkan berat badan dengan cepat mudah… Tetapi Adakah ia berbaloi?

Berat berlebihan meningkatkan nilai ini lagi, seperti ini mencetuskan gaya hidup yang lebih aktif, ini adalah lebih banyak diterima untuk berfikir tentang 2,000 dalam kcal untuk rujukan. Lelaki lazimnya mengambil kuasa tambahan, namun itulah yang terbaik untuk tidak mengambil kira realiti ini.

Lelaki, sebenarnya, mematuhi regimen diet sama, penurunan berat badan yang cepat dan adalah sebenarnya bergaya memandangkan orang-orang yang benar-benar biasanya kurang individu yang melibatkan pembakaran lemak.

Tempahan penyelidikan benar-benar mengesahkan bahawa apabila anda kehilangan berat badan, diet regimen dipatuhi, apa-apa badan jisim hilang (memikirkan minggu sebelum Bilakah pengurangan sebenarnya terdiri melalui buku-buku dua puluh % karbohidrat serta air 80%) adalah sebenarnya kerap dibuat sehingga 75% lebihan lemak dan juga 25% dari komponen lain dari organisma (juga mempunyai protein).500 kcal sehari, kehilangan kebimbangan 1.5 kilogram seminggu-2.5.

Jadi, 1 kilogram daripada pengurangan berat badan memerlukan jumlah perbelanjaan sebanyak mengenai 7,000 kcal. Ini cara yang mungkin mendedahkan bahawa dengan penggunaan satu daripada:.

1,200 kcal setiap hari (biasanya jilid dianggap dalam diet), berat badan mengurangkan kebimbangan 0.3-0.7 kg setiap minggu.

500 kcal sehari, kehilangan kebimbangan 1.5 kilogram seminggu-2.5.

Tetapi selepas itu ada diet penurunan berat badan yang ideal? Malangnya jawapannya ialah benar-benar „tidak”. Yang perlu mempunyai kapasiti untuk berbuat demikian akan pasti akhirnya menjadi multimillionaire pesat.

Apabila ia berkaitan makan, tiap-tiap orang mempunyai pilihan mereka sendiri. Justeru itu, ramai di antara mereka yang bekerja dalam industri ini mengenal pasti bahawa mempunyai pilihan antara pelbagai Diet sebenarnya mengambilkira kelebihan, merekalah sebenarnya yang ditawarkan menggunakan garis panduan yang memastikan. perlindungan, walaupun selepas mengguna pakai.

Jadi apakah sebenarnya keperluan pengawasan ini.

Dapatkan bekalan harian protein sihat perlu mempunyai untuk berbuat dengan 50 gr. semasa peringkat ini adalah lebih rendah, tetapi ini adalah sebenarnya pandangan pakar-pakar seluruh dunia bahawa ia adalah benar-benar mencadangkan bahawa jumlah yang ditambah.

Harian minimum badan lemak tugasan, untuk memastikan pengambilan asid lemak serta aliran hempedu, yang sepatutnya ialah kira-kira 7 gram setiap hari.

Dengan penggunaan yang kerap kecil bersaiz 1,400 kcal adalah hampir, mengikuti diet yang terdiri dari barang-barang makanan yang kerap, memastikan sistem badan cukup vitamin sebagai baik seperti, di masa hadapan, terutama mineral.

Dalam senario ini, diet sembuh juga sepatutnya.

Mengandungi vitamin dan mineral tambahan atau makanan barang-barang bahan-bahan di persekitaran tempat yang keluar sekurang-kurangnya pengambilan minima dari aspek-aspek yang penting (khusus mineral, vitamin dan protein sihat). Memandangkan sepanjang diet regimen anda akan kehilangan beberapa cecair, bendalir pengambilan kalori tidak sepatutnya perlu lebih tinggi.Dalam senario ini, diet sembuh juga sepatutnya.

Jika anda mematuhi garis panduan asas ini beberapa, ianya memudahkan untuk mematuhi pelan diet? Sekali lagi jawapannya adalah benar-benar „tidak”. Ikuti diet yang adalah sebenarnya benar-benar meletihkan, tetapi mematuhi tips mudah boleh membantu.